Välkomna till Strångamåla medborgarlokal och Strångmålarevyn! Premiär fredagen den 7/1, kl.18.30 Följande speldatum är: 8/1 kl.14.00 14/1 kl.18.30 15/1 kl.14.00 och 18.30 28/1 kl.18.30 29/1 kl.14.00 och 4/18.30 2 kl.18.30 5/2 kl.14.00 Final Revygänget består bl.a. av ett gäng gamla revyrävar. På scen står det vanliga gänget och revyorkestern har fått ett par nya medlemmar. Efter förra årets uppehåll pga Coronapandemin kör vi nu revyföreställning för 36:e året. Det spelas 10 föreställningar i Strångamåla Medborgarlokal, (8km norr om Bräkne-Hoby). Många personer/familjer är involverade i arbetet med revyn. Allt arbete sker helt på ideell basis och var och en har sin speciella uppgift att ta ansvar för. Det mesta materialet skrivs av de medverkande själva och innehåller både lokala och regionala händelser, buskis, sånger och en och annan fräckis. Revyn började (år 1984) för Samhällsföreningen ville locka flera besökare till luciafirandet. Revygängets ambitioner är att publiken ska ha roligt för en billig penning! Biljettpris: 200:-/vuxen, program, kaffe och hembakat ingår i biljettpriset och serveras i paus. Barn tom 15 år – 50:-/person. (Hörslinga finns i lokalen under revytiden). OBS!! Vi har gjort anpassningar pga Coronapandemin. Detta innebär att vi inte bygger läktare utan publiken sitter utspridda i lokalen vid mindre bord. Vi följer FHM:s regler kring pandemin. Vi tar i år bara in 80 personer / föreställning och detta innebär att det finns färre biljetter än vanligt. Först till kvarn……. Välkomna! Revygängets ambitioner är att publiken ska ha roligt för en billig penning! Biljettpris: 200:-/vuxen, program, kaffe och hembakat ingår i biljettpriset och serveras i paus. Barn tom 15 år – 50:-/person. (Hörslinga finns i lokalen under revytiden). OBS!! Vi har gjort anpassningar pga Coronapandemin. Detta innebär att vi inte bygger läktare utan publiken sitter utspridda i lokalen vid mindre bord. Vi följer FHM:s regler kring pandemin. Vi tar i år bara in 80 personer / föreställning och detta innebär att det finns färre biljetter än vanligt. Först till kvarn……. Välkomna! Revygängets ambitioner är att publiken ska ha roligt för en billig penning! Biljettpris: 200:-/vuxen, program, kaffe och hembakat ingår i biljettpriset och serveras i paus. Barn tom 15 år – 50:-/person. (Hörslinga finns i lokalen under revytiden). OBS!! Vi har gjort anpassningar pga Coronapandemin. Detta innebär att vi inte bygger läktare utan publiken sitter utspridda i lokalen vid mindre bord. Vi följer FHM:s regler kring pandemin. Vi tar i år bara in 80 personer / föreställning och detta innebär att det finns färre biljetter än vanligt. Först till kvarn……. Välkomna! Detta innebär att vi inte bygger läktare utan publiken sitter utspridda i lokalen vid mindre bord. Vi följer FHM:s regler kring pandemin. Vi tar i år bara in 80 personer / föreställning och detta innebär att det finns färre biljetter än vanligt. Först till kvarn……. Välkomna! Detta innebär att vi inte bygger läktare utan publiken sitter utspridda i lokalen vid mindre bord. Vi följer FHM:s regler kring pandemin. Vi tar i år bara in 80 personer / föreställning och detta innebär att det finns färre biljetter än vanligt. Först till kvarn……. Välkomna!

Se vår Affisch (pdf-fil, öppnas i nytt fönster)

Text: Ellinor Andersson