(Foto: Eva inviger brandtrappan) Kulturgruppen rapporterar att vi har haft en välbesökt och trevlig vernissage med två unga lovande utställare Carolin Håkansson och Linnea Lindbom som har sina alster hängda hos oss fram till den 14 oktober.
Två guidade cykelturer, en till Sjöarps gymnasiesärskola och en tur söderut med besök i Paradisverkstaden har vi haft med ca 10 cyklister. // Inger Nilsson

Skötselgruppen har träffats som vanligt i parken varje måndag fm trots att det regnar och blåser ibland. Man har också börjat tänka på föryngring av parken genom att dela växter och ta fröer och skott för kommande år.
Två välbesökta musikkvällar och flera studiebesök har genomförts.
Samarbetet med kommunen är bra, de sköter gräsmattan och tar hand om avfallet efter skötselträffarna.// Kristina Wolgast

Arbetsmarknadsprojektet; Attraktiv Ronneby Landsbygd har under september avslutat projektet RonnebySlingor, fixat de sista finjusteringarna o förtydligat sträckor. Genom ett bra samarbete mellan projektledare Ola Johansson och arbetslaget Stefan Renberg o Aline Nysingh har det nu skapats en ny friluftsupplevelse för hela Ronneby landsbygd!
Arbetslaget håller nu på med underhållsarbete runt om i närmiljön tills arbetsmarknadsprojektet tar slut den 30 november. // Aline Nysingh

Kulturhusgruppen rapporterar att den nya brandtrappan äntligen har invigts tillsammans med Michael Spångberg från Ronneby kommun som varit mycket behjälplig vid brandtrappeprojektet . Michaels efterträdare Daniel Blomgren deltog också och vi passade på att visa på de behövliga underhållsarbeten Kulturhuset har både in -och utvändigt.